Pomník padlým ve Vraném

Vraný
Vraný

Umístění: Vraný, u hlavní silnice
Nápis:
PADLÝM VOJÍNŮM Z VRANÉHO.

TAJZICH VÁC. leg., BALÍK VÁCLAV, BALÍK JOSEF, BALOUN FRANT., BRADÁČ FRANT., BRADÁČ JOSEF, DOBRÝ FRANT., DOBRÝ JOSEF, EBR ANTONÍN, FIDLER JOSEF, FOJT JINDŘ., HOŘEJŠÍ JOS., JERMAN FR., JERMAN VÁC., KOROUS JOS., PEER VÁCLAV, PERNÝ ČENĚK, PINTA VÁCLAV, PONERT ČEŇ., PLACHÝ JOS., PROPPER OTTO, LIŠKA VÁCLAV
VOKOUN FR. leg., ROUTNER VÁC., ROUTNER JAN, ŠAROCH JOS., ŠAROCH FR., ŠAROCH ALOIS, ŠAROCH ANT., ŠRÁMEK KAR., ŠTUMPF AL., ŠVINGR ANT., ŠVINGR JOS., TÝGL VÁCLAV, VÁŇA JOSEF, VEJRAŽKA J., VOKÁČ ANT., VOKOUN JOS., VOKOUN JAR., ZÁZVORKA M., ZIMERMAN VÁC., FOJT JOS., FIŠER JOS., ROUTNER RUD., ŠAFRÁNEK JOS., ZAHÁLKA FRANT.
Poznámka:

Tajzich Václav, nar. 18.9.1887, Vrané. Zařazen u 3. střeleckého pluku ČS legií v Rusku od června 1918. Další údaje chybí.
Vokoun František, nar. 12.4.1892, Vrané. Zařazen u 2. střeleckého pluku ČS legií v Rusku od 22.11.1917. Další údaje chybí.
(zdroj databáze VÚA Praha))

Centrální evidence válečných hrobů: je evidován, CZE-2124-31415